Un vis devenit realitate

În 2008, Ingrid a intrat în proiectul Onesimus. În acel moment ea locuia la Casa Dorcas. Ea a apreciat mult activitățile din proiect. În timpul vacanțelor de vară, ea a participat la taberele de muncă, dar în 2009 și 2010 ea a lucrat ca angajată. Făcându-și bine treaba șefii ei au apreciat-o. Și-a folosit salariul pentru a-și cumpăra un aparat foto, și a decis deasemenea să susțină cheltuielile pentru Casa Dorcas, oferind 200 de lei din veniturile ei.

În Ianuarie 2011, Ingrid a absolvit un curs de coafor de 6 luni. La examenul final a obținut nota maximă. Ce este de reținut este faptul că acest curs a costat 500 de Euro, proiectul Onesimus a contribuit cu o parte din cost iar Ingrid și-a folosit economiile ca să plătească restul. Este de apreciat că ea a decis să investească din propriile resurse. Pe de altă parte, ea este o coafeză foarte bună și deja își folosește abilitățile dobândite, ajutându-și prietenele în acest sens.

Din Ianuarie 2011, Ingrid este un membru senior al proiectului Onesimus, ceea ce înseamnă că se implică în munca de voluntariat din cadrul proiectului, ori de câte ori este nevoie de ea.