Găleata Albastră

Campania Găleata Albastră este o campanie de caritate suflet pentru noi! Această inițiativă, care a fost lansată prima dată în anul 2009, este un mod prin care dorim să ajutăm persoanele defavorizate cu alimente neperisabile, să mobilizăm comunități și alți parteneri pentru un scop nobil. Până în anul 2022, au fost distribuite peste 30 000 de găleți pline cu alimente în 15 județe din România.

Păstrăm în suflet momentele în care, cu ajutorul sponsorilor și partenerilor, am putut crea o clipă de bucurie în inimile celor care trăiesc în zone defavorizate.

În toți acești ani ne-am întâlnit cu oameni care au vărsat lacrimi de bucurie, deși în spatele lor se aflau situații mai dificile de viață, preocupări, gânduri și neajunsuri.

Am creat O clipă de Uimire pentru mulți pentru că, am fost musafiri surpriză în casele oamenilor și am primit înapoi Mulțumire și Căldură Sufletească pentru că un mic ajutor la momentul potrivit, pentru cei care îl primesc, poartă grija zilei de mâine.

Campania Găleata Albastră se demarează în fiecare an și te invităm să te implici și tu.

Donează online aici sau direct în contul nostru bancar deschis la BCR: Dorcas Aid Romania, RO67RNCB0106026602610001.

Cumpără alimente neperisabile și donează-le. Le poți aduce la sediul nostru din Cluj-Napoca, de pe strada Blajului nr. 27.

Despre noi

Luptăm pentru o schimbare durabilă în viețile celor aflați în sărăcie sau dificultăți.