Tu ce faci de 01 octombrie? Noi sărbătorim Ziua Internațională a vârstnicilor

Ziua de 1 Octombrie este marcată ca Ziua Internațională a Vârstnicilor iar această celebrare merită adăugată în calendar de către toți cei care doresc să sărbătorească înțelepciunea dată de înaintarea în vârstă dar și de către cei care au persoane dragi de vârsta a doua în viețile lor.

Împreună cu partenerii noștri, Asoc. Oastea Domnului Gherla, Asoc. Pro Christo et Ecclesia Oradea, Sălaj, Mureș și Fundația Diakonia Cluj, pregătim o săptămână (27 Septembrie – 01 Octombrie) plină de activități publice și acțiuni de conștientizare a importanței vârstnicilor pentru societate. 

În Oradea și Zalău vom organiza evenimente în centrul orașului unde vârstnici, adulți, tineri și copiii vor avea ocazia să împărtășească, la o cafea, gânduri despre viață și să guste din prăjiturile pregătite de seniorii beneficiari ai proiectelor.

Centrul orașului Târgu Mureș va avea pentru prima dată un flashmob organizat de vârstnici iar în Gherla (jud. Cluj) tinerii vor găti împreună cu seniorii din proiect gustări delicioase pentru ziua de 01 Octombrie. Pe lângă aceste activități, la sediul organizațiilor partenere se vor organiza întâlniri de socializare și creație pentru cei de vârsta a doua. 

01 octombrie va fi și prima zi a Campaniei Portrets of Power pentru noi, prin care vom prezenta poveștile a 4 doamne deosebite care s-au remarcat în viață prin implicarea și devotamentul lor în a oferi ajutor celor vulnerabili din comunitate. 

Sărbătorește și tu împreună cu noi și cu partenerii săi!

Pentru informații la cald, urmărește-ne pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DorcasRomania