Tabăra de vară din Șuncuiuș

[wzslider autoplay=”true”]

Această tabară s-a desfășurat în perioada 26-29 iunie 2012. Au participat 52 de copii și 9 adulți voluntari. Împreună cu noi a venit din nou o învățătoare de la școala locală iar acest lucru ne-a adus multă bucurie. Credem că Dumnezeu a atins-o într-un mod special și dorește să se implice cât mai mult în viața copiilor defavorizați din Cheresig.

Tabăra a fost un timp binecuvantat pentru toata lumea. Copiii s-au bucurat din plin de fiecare activitate în parte. În fiecare dimineață am început cu înviorare, apoi luam masa, aveam timp de părtășie și apoi continuam cu diferite activități: lucru manual, drumeții, vizită la peșteră, întreceri sportive, lucru pe grupe, vizionare desene animate, am învățat cântece noi etc. Ultima seara a fost seara talentelor în care fiecare grupă de copii a pregătit un program special cu cântece, poezii, șcenete.

Întreaga tabără a fost deosebit de frumoasă și am văzut cum Domnul ne poartă de grijă în toate lucrurile. Timpul a fost super, am avut soare dar nu caniculă. În ultima zi a plouat după masă doar după ce ne-am întors dintr-o drumeție. Putem spune că Domnul a purtat de grijă să ne întoarcem cu bine la cabană și apoi a lăsat să cadă ploaia binecuvantată!

Pentru noi, ca și lidere, această tabară a fost o ocazie deosebită în care să vedem ce multe progrese au făcut copiii față de anii trecuți. Ei sunt mai cuminți, mai ascultători, mai liniștiți, au mai multe cunoștințe și deprinderi spirituale dar și de bune maniere și de igienă mult mai bine dezvoltate ca în alți ani. Aceasta se datorează muncii întregii echipe a proiectului educațional, care se desfășoară zilnic în Cheresig.

Câteva poze vor ilustra crâmpeie din tabără, poate chiar mai bine decât pot s-o facă cuvintele.