Marcel, o binecuvântare pentru familie

Marcel este un băiat din proiectul educațional ,,O șansă pentru o viață mai bună” din Cheresig. La intrarea sa în proiect în urmă cu 4 ani, nu avea rezultate școlare prea bune, învățătoarea nu avea speranțe prea mari pentru el…

Totuși, în urma unei asistări zilnice, a numeroaselor încurajări și a sprijinului pe care l-a primit în cadrul proiectului, Marcel a recuperat lacunele și s-a dezvoltat foarte frumos. Acum citește cursiv, scrie destul de corect iar notele la matematică au început să se îmbunătățească.

Când Marcel  a fost vizitat acasă,  mama sa și-a exprimat mulțumirea pentru tot sprijinul pe care l-a primit atât Marcel cât și Florin, fratele său mai mare.

Cu deosebită încântare și satisfacție, mama ne-a povestit că Marcel a început să citească părinților și bunicii sale, care sunt analfabeți , versete din Biblie. Pentru această familie săracă de romi este o realizare extraordinară ca mezinul familiei să poată să le citeasca din Cuvântul lui Dumnezeu.

Suntem și noi mulțumitori Domnului pentru această minune pe care a facut-o în familia lui Marcel și ne bucurăm că acest proiect Dorcas a fost de folos în acest sens.