Întâlnirea anuală a partenerilor Dorcas

[wzslider]

În perioada 15-18 Aprilie 2015,  Dorcas România a organizat  Întâlnirea anuală a partenerilor, în Debrecen, Ungaria.

Acest eveniment este parte din Dezvoltarea capacității partenerilor Dorcas, iar temele abordate au fost: Comunitatea- context al dezvoltării sustenabile; Rolul organizației partenere în abordarea corectă a dezvoltării sustenabile; Implementarea unui sistem de monitorizare eficient; Dezvoltarea capacității organizaționale; Dezvoltarea profesională individuală.

Au fost organizate ateliere de discuții tematice pe  proiecte, pentru ca fiecare să  împărtășească din experiența și cunoștințele sale.

Evenimentul a avut și un invitat special: d-l primar al Tărianului(jud. Bihor), localitate de implementare a unuia din proiectele de succes cu copii, proiect realizat în parteneriat cu CCB Oradea. Domnia sa a vorbit despre necesitatea parteneriatelor între autoritățile locale și ONG-uri pentru dezvoltarea durabilă a comunităților.

Atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri, a fost o bună ocazie de a sta împreună și a discuta provocările, de a căuta soluții și de a ne susține și încuraja unii pe alții în efortul de a schimba lumea pentru mulți.