Dorcas 20 de ani

Lucrarea Dorcas in Europa de Est, implicit și în România, are o istorie de peste 30 de ani, dar oficial Asociația Dorcas Aid România a luat ființă în 1993.

Pe data de 4 octombrie (vineri) 2013, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență a lucrării Dorcas în România vom organiza o ”mini-conferința” ce va avea loc la Cluj Napoca, restaurant Agape.

Cu ocazia acestei întâlniri, nu doar dorim să marcăm această aniversare, ci dorim să ne aducem aminte de unde am plecat și ce am făcut împreună în acești 20 de ani, să vedem care sunt planurile noastre pentru viitor.

Pe lângă invitații din țară vor fi alături de noi la acest eveniment personalități care au contribuit sau vor contribui decisiv la lucrarea Dorcas din România:

  • fondatorul organizației internaționale Dorcas Aid, domnul Dirk Jan Groot – cel care a fost alături de noi încă de la începuturi și continuă să ne susțină,
  • directorul executiv al Dorcas Aid Internațional (DAI), domnul Michel Gendi – cel care a preluat sarcinile de conducere ale organizației internaționale de la domnul Dirk Jan Groot din 2010, de la ieșirea la pensie a domniei sale,
  • directorul financiar al DAI, domnul Nico Hoogenraad
  • directorul de strângere de fonduri al DAI, domnul Joeke van der Mei.

Acești invitați sunt din Olanda, ultimii trei formând Comitetul Director Executiv (Bordul Executiv) al organizației internaționale Dorcas.

dorcas 20ani

Concert caritabil de celebrare

Cu ocazia acestui eveniment, în data de 5 Octombrie ora 19, va avea loc la Casa Radio, cartier Grigorescu, un concert caritabil de celebrare a celor 20 de ani Dorcas. Invitatul special este Costel Busuioc iar în deschiderea evenimentului va cânta Grupul Young Dorcas.

Intrarea este liberă!