20 de ani de luptă împotriva sărăciei

În zilele de 4 și 5 Octombrie, Dorcas a sărbătorit 20 de ani de când a fost oficial inregistrată în România.

Ne-am bucurat să ne amintim și să sărbătorim împreună cu 65 de persoane – parteneri, colaboratori și prieteni ai Dorcas de-a lungul celor 20 de ani – în cadrul unei Conferințe diaconale care a avut loc Vineri, 4 Octombrie.

Vorbitorii acestui eveniment au fost:

  • Dirk Jaan Groot, care a prezentat începuturile Dorcas în România și primele proiecte
  • Attila Daray, Directorul Dorcas Aid România, care a vorbit despre importanța unei conferințe despre lucrarea diaconală și, deasemenea, a fost moderatorul discuției cu privire la lucrarea diaconală în România.
  • Michel Gendi – Director Operațional Dorcas Aid Internațional a vorbit despre perspectiva continuității lucrării Dorcas în România
  • Nico Hoogenraad- a încheiat cu un timp devoțional de încurajare și motivare.

După conferință, discuțiile au continuat în timpul unei cine festive, unde fiecare a avut posibilitatea să-i cunoască mai bine pe cei trei directori ai Dorcas Internațional.

Sărbătoarea a continuat deasemenea Sâmbătă seara – 5 oct., cu un concert de strângere de fonduri. Young Dorcas a cântat în deschiderea acestui eveniment, seara continuând cu invitatul special, tenorul Costel Busuioc. A fost încă o ocazie să sărbătorim împreună cu 200 de oameni și să fim recunoscători lui Dumnezeu pentru anii în care a fost cu noi.

[wzslider]