Campania Găleata Albastră 2021

Nu sunt departe de noi cei care au nevoie de noi. Ajungem cu sprijinul vostru pe cărări și la case uitate de lume.

Iată că a sosit din nou momentul să dăm startul Campaniei noastre de suflet, Găleata Albastră. Lunile anului au trecut rapid și fără să ne dăm seama ne apropiem de perioada friguroasă rapid. Ne-am gândit tot anul la cei care trăiesc în sărăcie și am făcut tot ce ne-a fost în putință să ajungem la ei și să îi sprijinim. 

Ce înseamnă pandemia pentru toți, în special pentru cei care trăiesc în zone defavorizate, o știm cu toții, mai multe lipsuri, nevoi și temeri. Nu dorim să treacă anul fără să nu ajungem în casele văduvilor, bunicilor, familiilor și copilașilor cu un mic ajutor care constă în găleți pline cu alimente neperisabile. 

Anul trecut am ajuns la peste 1 000 de persoane iar anul acesta păstrăm numărul. 

Ne e dor de oameni, de vorbele de înțelepciune, de lacrimile de bucurie, de uimire și de potecile uitate de lume. Dorim să vă luăm cu noi în călătoria noastră, printr-un gest de dărnicie pe care îl puteți face pentru cel care se află în nevoi. 

Cum te poți implica?

Noi venim cu gălețile, iar tu, ne poți ajuta să le umplem cu alimente.

  • Donează alimente la sediul nostru de pe Strada Blajului nr. 27, Cluj-Napoca sau la Magazinul Mana de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 43, Cluj-Napoca.

O găleată albastră va fi umplută cu: 2 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă de carne, 1 pateu,  1 pachet biscuiți, condimente, dulciuri, etc.. Prețul conținutului unei găleți se ridică la 50 de lei iar prin această platformă dorim să umplem 200 de găleți. 

  • Donează bani contul nostru de PayPal sau prin transfer bancar în contul nostru: RO67RNCB0106026602610001.

Unde vor ajunge gălețile?  

100 la persoane aflate în situații dificile din satele din jurul orașului Negrești (jud. Vaslui) și 100 în satele din județul Bihor.

Suntem binecuvântați să avem tot ce este necesar, să nu ducem lipsă de nici un bine și dorim să dăruim bucurie și sprijin și celorlalți de lângă noi.

Știm că “Cine are milă de sărac împrumută pe Domnul, și El îi va răsplăti binefacerea.” (Proverbe 19:17) de aceea credem că orice binefacere pe care o veți face nu este în zadar.

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de de Facebook sau YouTube.

De asemenea, ne puteți contacta la adresa de email: [email protected].

Vă mulțumim pentru că ne susțineți!