Schimbarea începe cu tine, redirecționează 3,5 % din impozitul pe venit

Redirecționează și tu cei 3,5 % din impozitul pe venit pentru a contribui la o schimbare în bine

Poate pare un clișeu titlul acestui articol, dar anii noștri de experiență în domeniul dezvoltării ne-au demonstrat că binele se întâmplă. Sunt oameni care schimbă atmosfera unei încăperi atunci când pășesc în ea și sunt mâini darnice care fac să se înmulțească darurile materiale ale vieții prin fiecare donație făcută pentru un scop nobil. 

Da, lumea se schimbă … lumea mea și a ta, cea mică, cea din jurul nostru iar acest lucru ne motivează să luptăm pentru a învinge sărăcia din casele multor români. Ne adunăm toate forțele, mobilizăm resursele locale și căutăm soluții de a-i ajuta pe cei nevoiași să capete încredere în puterile lor și să fie activi, oriunde se află ei.

Am reușit ani de zile cu sprijinul donatorilor, partenerilor și susținătorilor noștri să dezvoltăm proiecte în 6 județe din România și să ajutăm direct, lunar, peste 2 000 de persoane (vârstnici, adulți, familii, copii).

Dorim să continuăm și să inovăm în locul unde ne aflăm, prin partenerii noștri. Iubim satele României și fiecare beneficiar care ne onorează cu prezența lor. Da, considerăm că a sluji și a da este mai de preț decât a primi, așa creștem împreună. 

Și tu poți contribui la misiunea noastră prin redirecționarea impozitului pe venit de 3,5 %.

Un gest care nu costă nimic ci aduce roade în viețile celorlalți, iar cum acum totul este online, acest lucru îl poți face de la calculator.

Cum?

Accesează link-ul și completează formularul 230 cu datele tale.

După ce ai completat ai 2 opțiuni

  1. poți să depui tu formularul la ANAF (prin poștă sau online dacă ai cont la ANAF) sau
  2. îl depunem noi pentru tine, trebuie doar să completeți formularul de la adresa aceasta.

Dacă ai și venituri din alte surse (drepturi de proprietate intelectuală, dividende, chirii etc.) atunci ne poți susține completând declarația unică 212.  Descarcă documentul aici, iar odată completat îl poți depune la ANAF (prin poștă, personal sau online). 

Data limită pentru completarea formularelor este 25 mai 2022.

Dacă dorești să fii la curent cu activitățile noastre, trimite-ne un email la adresa [email protected], iar noi te vom informa periodic cu privire la proiectele noastre. 

Vă mulțumim că ne sunteți aproape!