Lumea Piticilor

Așa cum v-am anunțat, în data de 26 Mai, Young  Dorcas Romania, în colaborare cu Primăria Cluj a organizat un eveniment dedicat Zilelor  Clujului.

Copiii au fost foarte încântați și  s-au bucurat tare mult de surprizele oferite.

Pentru că a fost o adevarată bucurie și pentru voluntari, am decis să vă prezentăm câteva impresii ale acestora.

Teatru de păpuși, jocuri, concursuri, figurine din baloane, foi colorate, foarfece, acuarele, o multitudine de carioci și creioane și o doză mare de bună-dispoziție, zâmbete și bucurie.. Astfel se poate descrie ziua de 26 mai 2012. Abia venise ora 11, iar strada Mihail Kogălniceanu, a fost împânzită cu sute de copii nerăbdători și dornici să descopere și să participe la fiecare activitate pregătită de câțiva voluntari YD în parteneriat cu Primăria Cluj.
A fost o zi minunată atât pentru noi, cât și pentru copii. Premiile câștigate, diplomele, desenele, figurinele din baloane și origami, le vor aduce multă vreme aminte de cele câteva ore petrecute în LUMEA PITICILOR!
(Cristina Mureșan – voluntar YD)

Copiii sunt un dar al Lui Dumnezeu, iar noi suntem chemați pentru a administra acest dar minunat.

Organizarea evenimentului din 26 mai 2012 dedicat copiilor din Cluj a fost una dintre cele mai bune lecții pe care mi-a putut-o da Dumnezeu. Pe când eram în căutarea fericirii, am fost surprinsă să o găsesc pe fețele pictate ale copiilor, în mânuțele mici care țineau imensele figuri din baloane, și în ochișorii atât de concentrați la mânuirea hârtiilor. De asemenea am fost copleșită de dragostea voluntarilor pentru copilașii necunoscuți pentru ei. Îmi amintesc cum oboseala și ploaia nu mai aveau nici un cuvânt de spus în fața dedicării acestor oameni deosebiți. O îndelungă dragoste și dedicare imensă este ceea ce Dumnezeu ne-a cerut în acea zi.

Unul câte unul au venit părinții copilașilor pentru a ne mulțumi, a ne mulțumi pentru răbdare și timp. Răbdare , dragoste și timp a fost darul pe care l-am oferit noi, ca echipă, frumosului Cluj, de zilele acestuia. (Iuliana Chiciuc – Voluntar YD)

 [wzslider]