Găleata Albastră 2015

Dragi prieteni, vă anunțăm că am dat startul Campaniei Găleata Albastră!

Așa cum v-am obișnuit în fiecare an,  în această perioadă ne propunem să pregătim 2.000 de găleți  pline cu alimente pentru nevoiași.

Noi vă vom  furniza găleţi de 12 litri pentru alimente, acestea urmând a fi umplute cu alimente de bază care vor asigura hrana unei familii pentru o anumită perioada de timp.

Știm că o găleată cu alimente nu va rezolva problema unei familii, dar pe de o parte, prin gestul acesta veți comunica dragoste și speranță pentru familia respectivă, pe de altă parte vă puteți asuma un fel responsabilitate pentru aceea familie.

O parte din gălețile  umplute  vor fi distribuite de dvs. iar o parte va reveni Asociației Dorcas. Gălețile umplute cu alimente care revin organizaţiei  noastre vor fi împărţite în zonele în care nu există altă reţea de distribuţie. Ca parteneri ai nostri,  aveti apoi libertatea să distribuiti restul din găleţile umplute organizaţiilor şi persoanelor vulnerabile din propria arie în care va desfasurati  activitatea.

Vă invităm să vă alăturați acestei campanii: găleți albastre umplute cu alimente de bază, vor fi distribuite unor familii nevoiașe în perioada de sărbători.

Dacă doriţi să vă implicaţi , vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi să-l trimiteţi la biroul nostru prin fax la 0264 417 096 sau prin email la [email protected].

Vă mulțumim!