Găleata Albastră ”RE-LOADED”

Poza articol Campania Galeata Albastra

Termenul  „re-loaded” este unul luat din informatică și se folosește la re-încărcarea unui program pentru calculator și de ceva vreme se folosește tot mai des pentru a sublinia un nou început, aproape în orice domeniu. Pentru Campania Găleata Albastră acest termen este de două ori potrivit: după trei ani de succes (2009-2011) în care prin partenerii noștri am umplut și distribuit în total aproape 7.000 de găleți, a urmat o perioadă mai slabă (2012-2013) când nu găseam metoda cea mai potrivită pentru această campanie, dar ani în care totuși am umplut și distribuit approx. 2.500 găleți. Adică 2014 este UN NOU ÎNCEPUT pentru această campanie, în care ne propunem să pregătim 1.500-2.000 de găleți pline cu alimente pentru nevoiași.

Dar termenul de ”re-loaded” poate însemna și „umplut din nou”. Gălețile care au fost distribuite în anii precedenți rămân la familiile nevoiașe care au fost ajutate, iar anul acesta trebuie sa umplem din nou găleți pentru alții.

Vă invităm să vă alăturați acestei campanii: găleți albastre umplute cu alimente de bază, vor fi distribuite unor familii nevoiașe în perioada de sărbători. Este aceasta o rezolvare a problemelor lor? Cu siguranță NU. Atunci de ce? Răspunsul foarte simplu este: pentru că dorim să fim ascultători cuvântului lui Dumnezeu, prin care ne spune că săracii trebuie vizitați și susținuți. În Iacov 1.27 citim: ”Religiunea curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru este să cercetăm” (în alte traduceri să vizităm) ”pe orfani și văduve în necazurile lor”, adică nu să rezolvăm problemele lor, ci să fim alături de ei. Vizitați-vă vecinii, rudele, cunoștințele sărace sau ajutați-ne să vizităm persoane în locuri unde alții nu ajung cu o găleată albastră plină!