Binecuvântări

Familia lui Istvan a intrat in proiectul Family Care in 2004. La acea vreme ei aveau 6 copii. Mama era casnica iar tatal avea o pensie de boala si pe deasupra mai lucra ocazional pentru a-si intretine familia. Cand proiectul in agricultura a inceput, ei au intrat in proiect, in primul an crescand gaini si porci in al doilea an din proiect.

In 2009, tatal a fost angajat part time pentru a lucre in serele partenerului Dorcas din Crasna, Salaj. De atunci, ei au indragit atat de mult aceasta munca, astfel ca au deci sa aiba propria lor sera, pentru a reusi sa intretina familia numeroasa care ajunsese la 9 copii. Tatal a facut un plan si s-a interest daca ar putea primi support din partea Dorcas pentru jumatate din cheltuielile pe care trebuia sa le faca pentru a-si construi  o sera in propria gradina. Astfel ca in februarie 2010 nu numai ca a primit un raspuns pozitiv, ci impreuna cu acesta si o suma de bani(2000 lei) pentru a incepe.

In fiecare zi, dupa munca de la sera unde a fost angajat, el lucra la constructia propriei sere. Cu banii primiti a cumparat fierul si folia de plastic necesara. La sfarsitul lui Aprilie, eu au fost gata sa puna folia de plastic pe structura de fier. A primit apoi seminte pentru a putea avea propria recolta.
In acest moment, Dumnezeu le-a binecuvantat munca atat de mult incat pot chiar sa vanda din productia obtinuta.

Cu suportul Dorcas-ului in acest proiect, putem spune ca o familie a fost ajutata sa iasa din “gaura financiara ” in care se aflau, iar acum ei sunt o familie binecuvantata.