Sărbătorind mamele!

În fiecare an partenerul nostru, Centrul Creștin Betania din Oradea, cu care derulăm un proiect educațional pentru copiii rromi, organizează o întâlnire specială pentru mamele care au copiii în proiect. Acesta este un mare prilej de bucurie pentru toate mamele, atenția de data aceasta îndreptându-se doar spre ele, cele care în fiecare dimineață își trimit copiii la școală pentru a primi educația necesară de care au nevoie copiii în viață.

De obicei, la această sărbătoare participau și copiii, iar ei pregăteau un program cu cântece și poezii pentru mame. Anul acesta, însă, s-a dorit a fi ceva mai deosebit, astfel încât mamele să se bucure de un timp special doar pentru ele, pentru sufletul lor, un timp de răsfăț!

Cu această ocazie mamele au ascultat un mesaj despre prioritățile din viața unei femei iar apoi au fost sărbătorite cu plăcinte, tort, suc și un mic cadou.
În cadrul unui astfel de proiect considerăm relația cu părinții și colaborarea cu ei deosebit de importantă, pentru că ei, părintii, sunt cei care au cea mai mare influență în viața copiilor lor. De aceea ne dorim să ajutăm și să susținem părinții pentru a visa pentru copiii lor, pentru a vedea importanța și rolul educației în viața copiilor lor, pentru a le oferi șansa pentru o viață mai bună, atât în familie cât și în societate.

 

[gravityform id=”2″ name=”Questions / Support” description=”true”]